Manege-Noordwolde
Home
Lessen
FNRS en KNHS
KNHS Ruiterpaspoort
Working Equitation
Pensionstalling
Foto's
Prijslijst
UITSLAGEN!
SPRINGLES
Contact

Paardenhotel

Paardenhotel

Op vakantie met je paard

Bij Paard & Sport Noordwolde bieden wij een eerste klas pension- en vakantie stal waar u uw paard met een gerust hart kunt stallen. Vanuit onze stal kunt U mooie ritten maken in de omgeving door de bossen. Daarnaast zijn wij een volledig uitgerust ruitersportcentrum met optimale voorzieningen om met uw paard te kunnen sporten.

Tijdelijke zorg voor je paard

Het hele jaar door steek je enorm veel liefde en energie in je paard. Natuurlijk wil je die optimale verzorging ook wanneer je er even niet bent. Wij zijn er op ingericht om het voor jouw paard zo fijn mogelijk te maken. Alles is afgestemd op de wensen van het paard. Zo krijgt jouw paard altijd de beste zorg.

Paard & Sport Noordwolde is gespecialiseerd in kortdurende stalling. Als je eindelijk geniet van je vakantie dan zorgen wij er voor dat je paard ook in de watten gelegd wordt.

• Je paard wordt optimaal verzorgd.
• Er wordt toezicht gehouden.
• Je paard krijgt iedere dag voldoende beweging.

Zorg op maat

Door de persoonlijke benadering krijgt je paard zorg op maat. Vooraf worden individuele afspraken gemaakt over voeding, verzorging en speciale wensen. Zonodig kan het paard gehaald en gebracht worden.info@paardensportnoordwolde.nl
Dwarsvaartweg 6  8391 ML Noordwolde