Manege-Noordwolde
Home
Lessen
FNRS en KNHS
KNHS Ruiterpaspoort
Zomerkamp 2019
Training & Africhting
Working Equitation
Paardenhotel
Pensionstalling
Kinderfeestje
Foto's
Prijslijst 2019
SPRINGLES
Contact

Lessen

Bij Paard & Sport Noordwolde kunt u terecht voor professionele paardrijles. Er wordt les gegeven door gediplomeerde instructeurs. Wij bieden les aan jeugd en volwassenen, op manegepaarden en privé paarden, voor beginners en gevorderden.

Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten lessen.

De lessen vinden plaats van maandag t/m vrijdag.

Starterslessen
Starterslessen zijn individueel of met twee alleen voor de jeugd, je krijgt een half uur volop de aandacht van een van onze instructeurs om de beginselen van het pony / paardrijden onder de knie te krijgen. Voor het rijden krijg je begeleiding en wordt je geleerd hoe je een pony of paard zelf kan opzadelen. Na maximaal 5 starterlessen wordt je in een groep geplaatst.

Groepslessen half uur
De groepslessen half uur. De jeugd die begonnen zijn in de starters lessen stromen hierin over. Hier leren rijden in de kleine groep. Vanuit hier zullen ze doorstromen naar de grotere groepslessen van een uur.

Groepslessen
De groepslessen duren een uur. Deze worden ingedeeld op basis van leeftijd en ervaring met rijden. Groepslessen vinden plaats op verschillende dagen en tijden.

Privélessen Wedstrijdruiters
Wij bieden privélessen aan voor wedstrijdruiters. Door onze ervaring in de wedstrijdsport, rijden en jureren op hoog niveau, kunnen wij privélessen geven vanaf B t/m Lichte Tour niveau.

Privélessen manegeruiters
Voor onze lesklanten bieden wij ook de mogelijkheid aan om privélessen te volgen.
Wil je graag een keer extra trainen voor je eigen ontwikkeling of heb je binnenkort een wedstrijd en je wilt graag naast je reguliere les een privéles? Altijd mogelijk!

Springlessen
Springlessen worden georganiseerd doormiddel van clinic’s . Deze bestaan uit 3 springlessen in kleine groepjes. Deze lessen vallen buiten de reguliere lessen. Ook heb je gelijk de mogelijkheid om deel te nemen aan een oefenspringwedstrijd.info@paardensportnoordwolde.nl
Dwarsvaartweg 6  8391 ML Noordwolde